Om oss

Om oss

Åsa Hembageri började som ett sommarbageri och vi har fortfarande som mest att göra under den tiden campingen är öppen samt under industrisemestern. Bageriet är beläget bara ett par hundra meter från havet. Idag växer Åsa och bageriet har öppet alla dagar förutom lite jullov.

Totalt arbetar nästan 50 personer i hembageriet och våra övriga butiker när det är som mest att göra, alltifrån utbildade bagare och kallskänkor till butiksbiträden och glassmakare. Några av de anställda har arbetat här många år och är på något sätt släkt med familjen som startade hembageriet.

Sedan några år tillbaka har vi utökat vår verksamhet med fler egna butiker, vi finns både i Fjärås och i Onsala. I Fjärås har vi förutom butik även vår kallskänka och vår glasstillverkning.

Vår verksamhet:

Vi säljer framförallt våra produkter i våra egna butiker i Åsa, Fjärås och Onsala Vi har en egen brödmonter i Åsas ICA affär och på Coop i Frillesås

Vi levererar till några företag t.ex. restaurang Kantarellen vid kärnkraftverket Ringhals, Ica Zachrissons i Väröbacka och Tjolöholms slott.

”Här har jag köpt goda grejor sedan 1965!”
- Elin Marcusson